МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.06.2016, Полиња со јачмен(МИА/ЕПА)
Полиња со јачмен близу Ерленбах, Германија, 6 јуни 2016.

Назад до Фото сервис