МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.06.2016, Соларен ореол(МИА/ЕПА)
Феноменот „Соларен ореол“ фотграфиран во Мексико Сити, Мексико, 16 јуни 2016.

Назад до Фото сервис