МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.06.2016, Млад штрк(МИА/ЕПА)
Млад штрк пред својот прв лет во Бибесхајм, Германија, 20 јуни 2016.

Назад до Фото сервис