МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 24.06.2016, Баварија(МИА/ЕПА)
Силуета од жена што влегува во езерото Бромбах, Баварија, Германија, 24 јуни 2016.

Назад до Фото сервис