МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 28.06.2016, Јапонка пред берза(МИА/ЕПА)
Јапонка поминува во близина на токиската берза која забележа голем пад после БРЕГЗИТ. Токио, Јапонија, 28 јуни 2016.

Назад до Фото сервис