МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 29.06.2016, Зоолошката градина Сафари(МИА/ЕПА)
Бела лавица го чисти едно од своите лавчиња во своето живеалиште во Зоолошката градина Сафари во Свиркоцин, близу Горзов Вилкополски, Полска, 27 јуни 2016.

Назад до Фото сервис