МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.07.2016, Обоено стакло(МИА/ЕПА)
Рачно изработено, обоено стакло во работилница во селото Сарафанд, Либан. 01 Јули 2016.

Назад до Фото сервис