МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.07.2016, Врапче(МИА/ЕПА)
Врапче го храни своето потомство на дрво во една шума близу Гангнеунг, Јужна Кореја. 7 Јули 2016.

Назад до Фото сервис