МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 25.07.2016, Трскар рогозар, познат и како гласник на летото(МИА/ЕПА)
Трскар рогозар (науч. Acrocephalus scirpaceus), познат и како гласник на летото, цвркоти на лотосов цвет во една бара во крајбрежниот град Гангнеунг, на околу 240 километри североисточно од Сеул, јужна Кореја, 20 јули 2016.

Назад до Фото сервис