МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.07.2016, Сончев ореол(МИА/ЕПА)
Сончев ореол беше забележан во Банког, Тајланд, 26 јули 2016.

Назад до Фото сервис