МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 28.07.2016, Мис селска убавица(МИА/ЕПА)
Мис селска убавица на Филипини облечена во облека изработена од водни растенија. Лас Пинас, Филипини, 28 јули 2016.

Назад до Фото сервис