МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 29.07.2016, ОИ 2016(МИА/ЕПА)
Добро вооружени бразилски специјалци патролираат на плажата Ипанема во пресрет на Олимиските игри кои ќе започнат за неколку дена. Рио де Жанеиро, Бразил, 29 јули 2016.

Назад до Фото сервис