МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.08.2016, Водени трки со бафало, Тајланд(МИА/ЕПА)
Тајландски фармер учествува на годинешниот фестивал на водени трки со бафало во провинцијата Чонобури, Тајланд, 31 јули 2016.

Назад до Фото сервис