МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.08.2016, Млад Бедуин го води своето стадо камили(МИА/ЕПА)
Млад Бедуин го води своето стадо камили на зајдисонцето во Биршеба, јужен Израел, 3 август 2016.

Назад до Фото сервис