МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.08.2016, Фестивалот на цвеќето, Меделин.(МИА/ЕПА)
Човек (л) полева изложено цвеќе, за време на фестивалот на Цвеќето, во трговскиот центар Меделин, Колумбија, 4 август 2016.

Назад до Фото сервис