МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.08.2016, Течни парчиња, кинетичка скулптура изработена од страна на Поетик Кинетик(МИА/ЕПА)
Течни парчиња, кинетичка скулптура изработена од страна на Поетик Кинетик, оформува мрежа од сребрени ленти додека ја дува ветрот на плоштадот Першинг, во центарот на Лос Анџелес, Калифорнија, САД, 6 август 2016.

Назад до Фото сервис