МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.08.2016, Гранд Палас Брисел(МИА/ЕПА)
Џиновски тепих од цвеќе пред Гранд Палас во Брисел, Белгија, 12 август 2016.

Назад до Фото сервис