МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.08.2016, Магливо изгрејсонце(МИА/ЕПА)
Магливо изгрејсноце во Хановер, Германија, 17 Август 2016.

Назад до Фото сервис