МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 25.08.2016, Земјотрес во Мијанмар(МИА/ЕПА)
Земјотрес го погоди Мијанмар, 25 август 2016.

Назад до Фото сервис