МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.08.2016, Кингфишер лови риба(МИА/ЕПА)
Птица Кингфишер лови риба во провинцијата Гури, Јужна Кореја, 26 август 2016.

Назад до Фото сервис