МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 30.08.2016, УС ОПЕН(МИА/ЕПА)
Гледач гледа тенис од под чадор на првиод ден од Отвореното првенство на САД. Њујорк, САД, 30 август 2016.

Назад до Фото сервис