МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.09.2016, Птица околу сурферот(МИА/ЕПА)
Птица лета додека сурфер јава на голем бран близу Кејп Таун, ЈАР. 1 септември 2016.

Назад до Фото сервис