МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.09.2016, Светата книга на Сиките(МИА/ЕПА)
Прославите по повод Светата книга на Сиките, Армитсар, Индија, 02 септември 2016.

Назад до Фото сервис