МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.09.2016, Хартиени цветови(МИА/ЕПА)
Хартиени цветови ја означуваат секоја смрт од оружје во САД откако Конгресот замина на летен распуст на 15 јули, надвор пред зградата Капитол во Вашингтон, ДЦ, САД, 6 септември 2016.

Назад до Фото сервис