МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.09.2016, Модна недела Њујорк(МИА/ЕПА)
Тим шминкери дотерува манекенка пред нејзиниот настап на модната недела во Њујорк, 11 септември 2016.

Назад до Фото сервис