МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.09.2016,  Луѓе одат по кал(МИА/ЕПА)
Луѓе одат по кал во Дагебуел, Германија, 15 Септември 2016.

Назад до Фото сервис