МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.09.2016, Полна месечина над Берлин(МИА/ЕПА)
Врвот на Николаевата црква во Берлин како силуета пред полната месечина, Берлин, Германија, 15 септември 2016.

Назад до Фото сервис