МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.09.2016, Протест со појаси за спасување(МИА/ЕПА)
Илјадици појаси за спасување поставени пред парламентот во Лондон во знак на протест за третманот на бегалците. Лондон, Велика Британија, 19 септември 2016.

Назад до Фото сервис