МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.09.2016, Оринтологија(МИА/ЕПА)
Членови на чешкото оринтолошко друштво прстенуваат птици во научни цели на планината Џизера, Чешка 21 септември 2016.

Назад до Фото сервис