МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 22.09.2016, Шпанските скали во Рим(МИА/ЕПА)
Шпанските скали во Рим се повторно отворени после неколкугодишно реновирање. Рим, Италија, 22 септември 2016.

Назад до Фото сервис