МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 23.09.2016, Тибет ноќе(МИА/ЕПА)
Џоканг храмот, манастирот Сера и палатата Потала, Тибет, 23 септември 2014.

Назад до Фото сервис