МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.09.2016, Портата на Индија(МИА/ЕПА)
Портата на Индија, славното туристичко место во Мумбај, Индија, 26 септември 2016.

Назад до Фото сервис