МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.10.2016, Минариња во Бејрут(МИА/ЕПА)
Неколку џамии и една црква на зајдисонце во Бејрут, Либан, 05 октомври 2016.

Назад до Фото сервис