МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.10.2016, Секали фестивал(МИА/ЕПА)
Луѓе носат маски на Секали фестивалот во Конка, Непал, 07 октомври 2016.

Назад до Фото сервис