МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.10.2016, Човек со портрет (МИА/ЕПА)
Човек со портрет на музичката легенда Џон Ленон во рацете минува улица во центарот на Бризбејн, Квинсленд, Австралија, 11 октомври 2016.

Назад до Фото сервис