МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.10.2016, Шпанската кралица Летициа(МИА/ЕПА)
Шпанската кралица Летициа (л) следена од своите деца принцезата Леонор (ц) и принцезата Софија (д) пристига на парадата по повод Денот на нацијата, во Мадрид, Шпанија, 12 октомври 2016.

Назад до Фото сервис