МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.10.2016, Бундесплац светлосно шоу(МИА/ЕПА)
Бундесплац светлосно шоу во Берн, Швајцарија, 14 октомври 2016

Назад до Фото сервис