МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.10.2016, Про-ЕУ демонстрант пред Кралскиот суд на правдата.(МИА/ЕПА)
Играчка кутре британски булдог во рацете на про-ЕУ демонстрант надвор пред Кралскиот суд на правдата, во Лондон, Велика Британија, 17 октомври 2016.

Назад до Фото сервис