МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.10.2016, Опера хаус(МИА/ЕПА)
Сиднејската „Опера Хаус“ осветлена во златно во чест на Хинду празникот Диваи. Сиднеј, Австралија, 21 октомври 2016.

Назад до Фото сервис