МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 25.10.2016, Млeчениот пат над езерото Морские(МИА/ЕПА)
Светлата линија на Млeчениот пат над езерото Морские Око на планината Татра, полска, 22 октомври 2016.

Назад до Фото сервис