МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 27.10.2016, Италија земјотрес(МИА/ЕПА)
Серија силни земјотреси ја погодија централна Италија. Камерино, Перуџа, 27 октомври 2016.

Назад до Фото сервис