МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.11.2016, Ѕвезди на над планината Сеораксан,(МИА/ЕПА)
Ѕвезди на небото над камперите над планината Сеораксан, на 250 километри североисточно од Сеул, Јужна Кореја, 30 октомври 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис