МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.11.2016, Радио Сити Рокетс(МИА/EPA)
Тимоти Кардинал Долан (ц) надбискупот на Њу Јорк во присуство на „Ракетите“ (од лево кон десно) Џесика Дејвидсон, Лорен Ренк, Кристин Сиеницки и Кристин Волш Ворен, за благословувањето на животните што се користат за сцената на Христовото раѓање во овогодишната продукција на „Божиќниот Спектакулар со Радио Сити Рокетс“ во Радио Сити Музичката сала во Њу Јорк, САД, 1 ноември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис