МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.11.2016, Жена учесник во историска облека јава на историски велосипед со високо предно тркало „Пени Фартхинг“ (МИА/ЕПА)
Жена учесник во историска облека јава на историски велосипед со високо предно тркало „Пени Фартхинг“ на традиционалната „Трка на една милја“ во паркот Летна во Прага, Република Чешка, 5 ноември 2016. средбите на ентузијастите за „Пени Фартхинг“ велосипедите се одржува по 23-ти пат.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис