МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.11.2016, Авганистанки берат шафран (МИА/ЕПА)
Авганистанки берат шафран во подрачјето Карукх на Херат, Авганистан, 6 ноември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис