МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 28.11.2016, Абориџинки во традиционална облека танцуваат против семејното насилство(МИА/ЕПА)
Абориџинки во традиционална облека танцуваат против семејното насилство во Парламентот, Камбера, Автсралија, 28 ноември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис