МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.12.2016, Протест против бласфемија (МИА/ЕПА)
Стотици илјади муслимани протестираат против бласфемијата, Џакарта, Индонезија, 02 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис