МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.12.2016, Дедо мраз во Женева(МИА/ЕПА)
Симулирано прелетување на дедо мраз преку езерото Женева, Швајцарикја, 7 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис