МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.12.2016, Нуркач облечен како Дедо Мраз(МИА/ЕПА)
Нуркач облечен како Дедо Мраз, наречен Скуба Дедо Мраз, плива во аквариумите за риби додека ги храни тропските риби за време на изведбата на шоуто во аквариумот „Аква КЛЦЦ“, Куала Лумпур, Малезија, 8 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис