МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.12.2016, Церемонија на која се оддава почит на онеспособените и болните жртви од Втората Светска војна на плоштадот Трокадеро(МИА)
Францускиот претседател Франсоа Оланд (ц-л) присуствува на церемонија на која се оддава почит на онеспособените и болните жртви од Втората Светска војна на плоштадот Трокадеро, спроти Ајфеловата кула во Париз, Франција, 10 декември 2016.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис